Tjänster – Kalkylering, Byggprojektledning, Kontrollansvarig, Entreprenadbesiktningar Arkitekt, Energiberäkningar och Konstruktionsritningar
Tjänster – Kalkylering, Byggprojektledning, Kontrollansvarig, Entreprenadbesiktningar Arkitekt, Energiberäkningar och Konstruktionsritningar

Byggprojektledning

I ett byggprojekt är det många olika delar man behöver hålla reda på och synka samman. Därför är det viktigt att någon har rollen som projektledare – en person som har koll på flöden och får saker och ting att hända. Vi på Projekthjälp hjälper er från idé till färdig byggnad.

Projekthjälp har en bred kompetens, som ger oss ett bra helhetsperspektiv över projektet, eftersom vi sköter alla delar, allt ifrån kalkyl och konstruktion till kostnadsstyrning och ekonomisk uppföljning. Vi kan även hjälpa till med inköpsplanering av underleverantörer och material. Det är vanligt att projektledning ingår i en entreprenörs tjänster, men det finns många anledningar till att det är bättre för er som beställare att ha en byggprojektledare såsom ert ombud snarare än som er motpart. Professionell byggledning gör projektet kostnadseffektivt och underlättar för alla parter, det vill säga för såväl beställare som entreprenörer.

Vi har stor kunskap och erfarenhet av att leda såväl mindre och mellanstora projekt som stora komplexa projekt med helhetsansvar. Vi har alltid kundens mål och förväntningar i fokus. Förutom byggprojektledning kan vi även erbjuda projekterings-, bygg- och installationsledning.

När det gäller programvaror använder vi oss av Bluebeam för effektivare granskning av projektet, Wikells Sektionsdata för kalkyler alltifrån tidig budget till produktionskalkyl samt Byggsamordnaren för uppföljningen av ekonomin. Vi arbetar i Bluebeam Studio för en effektivare och säkrare projektering. Vi använder oss av BEAst Guidelines standard  under granskningen för att sedan i realtid förenkla den i Bluebeam Sessions.

Kontakta oss gärna, så berättar vi mer.

Claes Klintenberg, 0513-700 205, claes@projekthjalp.se
Elin Ljungstrand, 0513-700 211, elin@projekthjalp.se