Vi tar dig från start till mål i ditt byggprojekt!

Projekthjälp är ett familjärt företag som erbjuder professionell projekt- och byggledning. Vi hjälper dig att driva ditt projekt framåt på ett effektivt sätt. Våra medarbetare har många års erfarenhet av att hantera och koordinera byggprojekt av olika storlekar och komplexitet.

Vi erbjuder olika konsultativa tjänster och entreprenader inom stora och små nybyggnationer och ROT-projekt. Det kan handla om allt från enklare rådgivning till ett helhetsgrepp. Vi hjälper dig exempelvis med nybyggnationer, tillbyggnader och ombyggnader, vare sig det handlar om privata villan, det större bostadsprojektet eller industribyggnaden.

Projekthjälp har stor erfarenhet av behovsanalys, kalkylering, upphandling, kontraktering, och projektledning samt kan dessutom sköta löpande information före, under och efter projektet. Vår strävan är att vara lyhörda och arbeta nära dig som kund för att säkerställa att dina krav och mål för projektet uppnås.

Projekthjälp i Herrljunga AB startades 2018 och drivs av Andreas Falk och Claes Klintenberg. Vill ni besöka oss så finns vi i stationshuset i Herrljunga.

Varmt välkomna till oss!